للتوقّف عن استخدام Google أو Apple في تسجيل الدخول لحساب Vocafy، ممكن إلغاء ربطهم بسهولة. وبعد إلغاء الربط، هيبقى لازم استخدام الإيميل وكلمة سر لتسجيل الدخول.
إدارة الحسابات المرتبطة منين؟
- الضغط على صورة الملف الشخصي في الركن اللي فوق على اليمين، وبعدها الدخول على الإعدادات.
- فتح تبويب الأمان.
- النزول لحد قسم الحسابات المرتبطة.
طريقة إلغاء الربط
في قسم الحسابات المرتبطة، هتظهر قائمة بالخدمات المرتبطة بالحساب (زي Google أو Apple)، ومع كل خدمة عنوان الإيميل المرتبط بيها.
- لإلغاء ربط أي خدمة، الضغط على زر إلغاء الربط الأحمر اللي جنبها.
- هيظهر طلب لتأكيد الاختيار. بمجرد التأكيد، بيتلغي الربط فورًا.
مهم: لو الحساب اتعمل من الأول باستخدام Google أو Apple ولسه متحطّتش له كلمة سر، لازم تعيين كلمة سر من إعدادات الأمان قبل إلغاء الربط. غير كده، ممكن ماينفعش تسجيل الدخول للحساب!