Hvis du ikke længere vil bruge Google eller Apple til at logge ind på din Vocafy-konto, kan du nemt fjerne tilknytningen. Derefter skal du bruge din e-mailadresse og en adgangskode til at logge ind.

Her administrerer du dine tilknyttede konti

  1. Klik på dit profilbillede øverst til højre, og gå til Indstillinger.
  2. Gå til fanen Sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Tilknyttede konti.

Sådan fjerner du tilknytningen

I afsnittet Tilknyttede konti kan du se en liste over de tjenester, du har tilknyttet (f.eks. Google eller Apple), samt den e-mailadresse, der er knyttet til hver af dem.

  • Klik på den røde knap Fjern tilknytning ud for en tjeneste for at fjerne tilknytningen.
  • Bekræft derefter dit valg. Tilknytningen fjernes med det samme, når du har bekræftet.

Vigtigt: Hvis du oprindeligt oprettede din konto med Google eller Apple og aldrig har oprettet en adgangskode, bør du oprette en under Sikkerhed i indstillingerne, før du fjerner tilknytningen. Ellers risikerer du at miste adgangen til din konto!