Pokud už nechcete k přihlašování do svého účtu Vocafy používat Google nebo Apple, můžete je snadno odpojit. Po odpojení budete k přihlášení potřebovat e-mail a heslo.
Kde spravovat propojené účty
- Klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu a přejděte do Nastavení.
- Přejděte na kartu Zabezpečení.
- Posuňte se dolů k části Propojené účty.
Jak zrušit propojení
V části Propojené účty najdete seznam propojených poskytovatelů (například Google nebo Apple) spolu s příslušnými e-mailovými adresami.
- Chcete-li poskytovatele odpojit, klikněte na červené tlačítko Odpojit vedle jeho názvu.
- Aplikace Vás požádá o potvrzení volby. Po potvrzení propojení okamžitě odstraní.
Důležité: Pokud máte účet vytvořený pomocí Google nebo Apple a zatím nemáte nastavené heslo, nastavte si ho před odpojením v nastavení zabezpečení. Jinak hrozí, že ztratíte přístup ke svému účtu!