Ha már nem a Google- vagy Apple-fiókoddal szeretnél bejelentkezni a Vocafy-fiókodba, egyszerűen leválaszthatod őket. A leválasztás után az e-mail-címeddel és jelszóval tudsz bejelentkezni.
Hol kezelheted az összekapcsolt fiókjaidat?
- Kattints a jobb felső sarokban a profilképedre, majd válaszd a Beállítások menüpontot.
- Válts a Biztonság fülre.
- Görgess le az Összekapcsolt fiókok szakaszhoz.
Hogyan választhatod le a fiókokat?
Az Összekapcsolt fiókok szakaszban láthatod az összekapcsolt szolgáltatók (például a Google vagy az Apple) listáját és a hozzájuk tartozó e-mail-címeket.
- Ha le szeretnél választani egy szolgáltatót, kattints a mellette lévő piros Leválasztás gombra.
- Meg kell erősítened a döntésedet. A megerősítés után a kapcsolat azonnal megszűnik.
Fontos: Ha eredetileg Google- vagy Apple-fiókkal regisztráltál, és még nem állítottál be jelszót, a leválasztás előtt állíts be egyet a Biztonság fülön. Ellenkező esetben kizárhatod magad a fiókodból!